Eindelijk is het zover. Onze tuin is klaar om het leven te vieren. We hebben er jaren over gedaan om hem precies de gastvrije sfeer te geven die we voor ogen hadden.

Zo blij dat we nu het startsein mogen geven!

Onze behaaglijke, uitgestrekte tuin is de perfecte locatie als je het leven wilt vieren. Welke reden je er ook voor hebt. Bijvoorbeeld:

  • Je hebt een speciale leeftijd bereikt en samen met familie en vrienden wil je iets bijzonders maken van je feest
  • Jij en je geliefde hebben besloten om de mooiste dag van jullie leven te beleven op een sfeervolle plek midden in het groen
  • De medewerkers van je bedrijf willen nu wel eens iets anders dan karten of wokken
  • Je zoekt een intieme plek om op te treden met je band of met je koor
  • Het is weer tijd voor een gezellige familiedag!
  • Dineren op een bijzondere locatie. In de gezellige ruimte in de boerderij of bij mooi weer in de tuin, bij koelere temperatuur of een winderige dag in ons glazen T-huis.

Onze aanpak

We nodigen je graag uit bij ons aan de keukentafel. Hoe ziet het feest er in jouw ogen uit? Willen jullie het helemaal zelf verzorgen of laat je zaken als catering, culinaire invulling, het huren van een tent aan Ben in Broek over?

De sfeer is zo belangrijk

Wij hebben altijd ideeën en tips paraat. Maar die mag je met een gerust hart in de wind slaan, hoor. Wij vinden het helemaal prima als je je eigen plannen volgt. We zijn een en al oor.

Met alle liefde zetten we nog een tweede pot koffie. Of we trekken een borrel uit de kast. Pen en papier bij de hand om al je wensen op een rijtje te zetten.

Ook als we er niet uitkomen is dat geen probleem. Van elk gesprek worden ook wij weer een stukje wijzer. En we vinden het sowieso gezellig om even te kletsen en nieuwe mensen te leren kennen.

 

We wachten je belletje af.

Contactformulier