Geniet van de comfort in onze Bed & Breakfast

We hebben er alles aan gedaan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. U brengt de nacht door in een luxueus dubbel bed dat zowel als twee eenpersoonsbedden als een tweepersoonsbed gebruikt kan worden. Er is een keuken aanwezig waar je een maaltijd kan bereiden. Een kleine badkamer met toilet, douche en wastafel. Voor de koude avonden is er een warmtebron. Ook heeft u de beschikking over een televisie.

Het ontbijt wordt bij de huisjes geserveerd, maar ontbijten is ook mogelijk in één van de glazen huizen!

Over het gehele terrein kunt u gratis gebruik maken van ons WIFI-netwerk.

Mocht een aangename lenteavond op de veranda nog even willen verlengen, schakelt u zonder moeite de aanwezige terrasverwarming aan.

Veel recreatie mogelijk in de omgeving

Ben in Broek heeft veel mogelijkheden. Niet alleen genieten van een oase aan rust en ruimte. Ook de omgeving is landelijk en de ligging is tussen zoet en zilt water. Het zoete water vindt u aan het IJsselmeer, het zilte aan de Noordzeekust.

Er zijn legio fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving van onze Bed & Breakfast. Ook bent u dichtbij historische steden als Hoorn, Medemblik en Enkhuizen met hun havens en evenementen.

  • Heerlijk logeren in de privacy van uw eigen chalet
  • Ontbijten in privacy

  • Recreëren tussen fruitbomen, ruime tuin en de schaapjes op het land komt u echt tot rust
  • Ook bij koelere temperaturen heeft u het buitengevoel in één van onze glazen huizen
  • Gelegen langs diversen wandel- en fietsroutes!

  • Door onze centrale ligging bent u in een oogwenk in Hoorn, Alkmaar, Medemblik of Enkhuizen.

Oliva
Huisje in het groen

Het eerste huisje hebben we Oliva genoemd. In dit huisje proeft u de sfeer van Andalusië waar duizenden boomgaarden de hele wereld voorzien van olijven….

Lavande
Huisje in het groen

Het tweede huisje heet Lavande, waar we de sfeer, de mooie kleuren en rustgevende geuren van de Provence hebben willen vangen.