Op de bovenverdieping van onze stolp hebben we een ruimte gerealiseerd die geschikt is voor diverse bijeenkomsten. Zoals vergaderingen, workshops en trainingen. Waarbij u gebruik kan maken van de extra ruimte die onze rustige tuin biedt.

Bent u op zoek naar een gezellige, vriendelijke omgeving om te vergaderen met uw team? Misschien is onze locatie dan de uitgelezen locatie voor u. In een rustige omgeving op het platteland, die makkelijk te bereiken is, kunt u met een flinke groep bij ons terecht.

Voor wie vergaderruimte in West-Friesland (of een ruimte voor workshop of training) zoekt, kan bij ons terecht. Stelt u zich eens voor:

  • U heeft een belangrijke vergadering waar beslissingen genomen moeten worden

  • U wilt graag een brainstormsessie voor nieuwe ontwikkelingen

  • U zoekt een sfeervolle ruimte om een workshop of training te geven

  • U wil een lunch of diner op een bijzondere locatie bereid door een professionele kok  

Dan kunnen wij vast iets voor u betekenen! Stuur ons een mailtje met uw wensen en wij nemen spoedig contact met u op.

Inspirerende locatie

Met een groep van maximaal 15 personen profiteert u van een huiselijke sfeer waarbij u uiteraard gebruik mag maken van onze uitgestrekte tuin. Als het aangenaam weer is kun je ook kiezen voor de bijeenkomst in het glazen T-huis of gewoon buiten op de vlonder. Onder een stralende hemel, met  grazende vee uitkijk op het grazende vee en de Klikjessloot, is het aangenaam vergaderen

 

“De klik tussen mensen is nog altijd de beste voorspeller van succes”

Speciaal arrangement: blijf een nachtje slapen!

Voor sessies die langer dan een dag duren hebben wij de mogelijkheid u en uw team te laten overnachten. Naast onze twee chalets in de tuin, die normaliter dienstdoen als B&B-onderkomen, hebben wij altijd nog wel een plekje vrij voor een extra logé. Ideaal voor een brainstorm of een creatieve bijeenkomst met uw team is een meerdaags verblijf. Over het avondprogramma hoeft u zich ook geen zorgen te maken, we hebben een professionele kok in huis die voor minimaal 4 personen een maaltijd op tafel zet.

Neem contact op voor een arrangement op maat

Voor ons is veel mogelijk, aangezien we veel ruimte hebben en niet zulke moeilijke mensen zijn. Zolang we het maar een beetje op tijd weten, zijn tijden en duur van de vergadering nooit een probleem. Als u interesse hebt, neemt u dan gewoon maar contact met ons op. U kunt dat doen door te bellen met 0229 574574 of 06 37341318. Maar u kunt natuurlijk ook mailen of het contact invullen. Dan nemen wij snel contact met u op voor een afspraak of een arrangement op maat.

Contactformulier