Onze droom: een Bed & Breakfast beginnen

Hallo, wij zijn Ton & Margreet. Sinds 2015 zijn wij de trotse bezitters van een prachtige boerderij op de grens van Benningbroek en Midwoud. Met de aankoop ervan hadden wij een doel voor ogen: een Bed & Breakfast beginnen! Mogelijk uitbreiden tot vergaderlocatie en waar men het leven kan vieren!

 

De naam Ben in Broek ontstond spontaan. Ton komt uit Broek op Langedijk en Margreet uit Spanbroek. We maakten hier altijd al grapjes over met elkaar. Maar toen het droomplek waar we al een tijd naar op zoek waren in Benningbroek bleek te staan, werd het toeval nog groter. Wij zijn helemaal thuis in Broek!

We hebben de boerderij van onder tot boven gerenoveerd, de tuin onderhanden genomen en twee huisjes op een mooie plek in de tuin gebouwd. In 2022 is het laatste project afgerond. Een glazen T-huis, een buitenbar en de tuin maakte de finishing touch.

U bent van harte welkom op onze inspirerende locatie

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de ruimte op de bovenverdieping, die we hebben ingericht met grote ‘worktables’. We vinden het superfijn dat teams, bedrijven of aanbieders van workshops onze locatie weten te vinden. We zijn er op ingericht om uw vergadering, cursus of andere bijeenkomst vloeiend te laten verlopen.

Voor iedereen die een of meer nachtjes in het gastenverblijf wil logeren, een klein beetje Zuid Europa wil proeven, puur natuur vakantie wil beleven, iets te overleggen, iets te creëren of iets te vieren heeft? Wij zijn thuis!