Smakelijk eten

Een gezamenlijk lunch of diner is de uitgelezen kans om uw meeting of evenement mee te omlijsten. Sinds enige tijd kunt u via ons een professionele kok inhuren. Deze maakt dan gebruik van onze keuken om heerlijke gerechten naar keuze te bereiden. Zo veel als mogelijk biologisch met vlees van de Scharrelboerderij! U geeft vooraf aan wat u wilt: Michelin-kwaliteit, snelle hap, barbecue of iets daartussenin. Het is maar net wat uw budget toelaat. Onze chef-kok vertoont zijn kunsten voor groepen van ten minste 4 tot 18 personen.

Gasten van de B&B

Ook bezoekers van onze B&B kunnen gebruik maken van deze buitenkans. Bijvoorbeeld als twee bevriende stellen gezellig beide chalets tegelijk huren. Met zijn viertjes een ontspannen diner reserveren, glaasje wijn erbij, geen dikdoenerij, kopje koffie toe, zonder weer de auto in te hoeven. Na een beregezellige avond zijn ze in een paar stappen thuis. Een van hen laat zich achterover op bed vallen, zachtjes kreunend ‘het leven mag wel zo.’ Haha, ziet u het voor zich?

Stelt u zich voor met uw team een High-Tea in het glazen T-huis met uitzicht over de tuin met z’n fruitbomen.

In de zomer zit u met uw gezelschap aan lange tafels tussen het luisterrijke groen van onze tuin. In de winter toveren we onze meeting-ruimte om tot een exquise eetgelegenheid. Alhoewel, exquise? Gezelligheid en huiselijkheid blijven bij ons natuurlijk voorop staan!

Contactformulier